2 gode råd til masser af julestemning

Julen nærmer sig – heldigvis. Og hvis der for alvor er en tid på året hvor i der i den grad er plads til en masse kreative sysler, ja, så er det julen. For der skal både laves julepynt og pyntes småkager. Julen er måske nok den tid på året hvor DIY for alvor kommer i højsædet – også hos dem som måske ikke normalt sidder med kreativt fingerarbejde.

Uanset hvad så er det ganske sikkert at en god jul er lig med masser af god julestemning. Og det er ikke altid at den bare kommer af sig selv – så her får du lige to gode tip til at sprede masser af god julestemning i år.

Spred glæde med en julehilsen

Udover at julen selvfølgelig både er børnenes og kærlighedens fest – så er det som regel også den tid på året hvor de fleste af os har mest travlt. For imellem alle julefrokosterne, de store begivenheder man skal til med børnene og de mange julegaveindkøb – så kan det være svært at huske julehyggen hos dem man måske ikke har tid til at se i december.

Men det er der heldigvis råd for. Send et julekort til en du holder af, men som du måske ikke har tid til at se i løbet af julen. shop julekort online, så sparer du tid uden at være nærig med din kærlighed. Det er altid rart at vide der er nogen der tænker på en, selvom man ikke lige ses.

Husk den ægte julehygge

For nogle kommer julehyggen helt af sig selv – ja måske endda inden vi overhovedet er nået december. Men for andre kræver det lige en ekstra indsats.

Her er en lille tjekliste til hurtig julehygge og god stemning:

  • Tænd stearinlys og kalenderlyset

  • Husk de gode småkager og pebernødder

  • Tag en nissehue på

  • Lyt til god julemusik