Lav din egen Oktoberfest i baghaven

Har du altid drømt om at holde din helt egen Oktoberfest? Måske har du hørt, at det skulle være en af de bedste feste. Måske har du allerede været til Oktoberfest, og nu vil du prøve at gøre det efter derhjemme. Om ikke andet så kan en Oktoberfest i haven være en god undskyldning for at invitere vennerne til øl og fest midt i en mørkere tid.

Du skal have tyske øl

Man kan ikke sige Oktoberfest uden at komme til at tænke på øl. Det er nemlig en af de største kendetegn ved lige netop denne fest, og så kan det naturligvis også være en stor del af det, der skaber den festlige stemning.

Når du skal lave din egen Oktoberfest, så skal du derfor også have et godt udvalg af tyske øl.

Klæd dig ud i tyroler kostume

Hvis du har været til Oktoberfest, eller du har set billeder derfra, så er det ikke til at undgå at bemærke de flotte folkedragter fra det sydtyske, som pryder festlandskabet. Derfor ville det også være svært at gøre Oktoberfesten efter, hvis du ikke sørgede for at få dig dit eget tyroler kostume.

Husk den klassiske mad

Der er naturligvis heller ingen tyrolerfest uden den klassiske mad. Egentlig vil der være mange forskellige ting, som du kunne servere, men de måske mest kendte tyske retter er bratwurst og wienerschnitzel.

Hvis det ikke er noget for dig, så kan du også bare servere noget tyskinspireret, som for eksempel:

  • Pølser

  • Svinekød

  • Kartofler

  • Og kål

Skru op for den tyske musik

Hvis du skal holde en ordentlig fest i baghaven, så vil det også være godt at sørge for god musik. Måske er det ikke lige et liveband, du kan arrangere, men du kan altid lave en god playliste, som passer til Oktoberfest. Så vil du kunne spille det på et par højttalere.