Find din indre barista frem og bliv en ørn til at lave god kaffe

Går du med en lille drøm om at blive bedre til at brygge kaffe? Så er der heldigvis rig mulighed for det med al det udstyr, der i dag findes på markedet. Der er ikke grænser for, hvor meget forskelligt udstyr, man kan finde, og ikke nok med det, så bliver der ved med at komme nye, moderne maskiner og smarte bryggemetoder, der skal prøves af. Ved du ikke helt, hvor du skal starte, kan du med fordel få lidt inspiration her.

Eureka – eksklusive espressokværne

Det italienske mærke Eureka specialiserer sig inden for espressokværne. Disse kværne er de foretrukne for mange kaffeentusiaster grundet deres gode kvalitet og det flotte og moderne design.

Kaffekværnene fra Eureka er nemme at anvende og ligeledes super nemme at vedligeholde. Derudover fylder de ikke meget, ser topmoderne ud og brygger en formidabel kop kaffe.

Hario – kaffeudstyr af glas i topkvalitet

Hario er et brand, der er kendt for sine glasprodukter af høj kvalitet. Brandet er japansk og fokuserer på flot design og varmesikret glas i topkvalitet. Produkterne fra Hario er funktionelle og henvender sig primært til Slow Coffee produktionen. Metoder såsom pour-over kaffe er blevet mere og mere moderne. Så Harios produkter er altså perfekte, hvis du ønsker at dygtiggøre dig inden for denne smarte metode.

Kaffemaskine med eller uden kværn?

Skal man egentlig vælge en kaffemaskine med eller uden kværn? Mangle holder selvfølgelig af at brygge kaffe på den traditionelle filterkaffemaskine, men faktisk kan det godt anbefales at benytte en kaffemaskine med kværn. Fordelen ved dette er, at du brygger din kaffe på friskmalede kaffebønner fremfor formalet kaffe. Dette vil være med til at give langt mere smag og aroma til din kaffe, når først den er brygget. Ved formalet kaffe, forsvinder smag og aroma nemlig, og du vil ikke få nær så meget ud af din kaffe.