3 kreative og produktive hobbies

Mangler du noget at slå kedsomheden ihjel med? Der findes heldigvis masser af forskellige hobbies, man kan udforske, hvis man mangler et nyt kreativt projekt, eller hvis man ikke har fundet sit kald i livet endnu. Her er tre forskellige bud på produktive hobbies for den kreative sjæl.

Lav dit eget tøj

Et rigtig fedt projekt kunne være at lære, hvordan man laver sit eget tøj. Måske du husker lidt fra dengang, du tog symaskinekørekort tilbage i folkeskolen? Kast dig ud i spændende projekter og sy lækkert tøj til dig selv og dine kære. I en tid, hvor tøjindustrien truer både menneskerettigheder og miljøet, er det en ret nyttig færdighed at kunne lave lidt tøj selv.

Har du fokus på bæredygtighed kunne du også strikke tøj af bæredygtigt Onion garn. Hos Maskefabrikken finder du økologisk Onion garn i smukke farver, som er skønt at strikke med. Onion garn er både slidstærkt og bæredygtigt, så det er en fantastisk tilføjelse til den grønne livsstil. Synes du strikkeriet er lidt svært i starten, kan du også prøve at strikke med Peruvian Highland Wool, som er let at strikke med. Peruvian Highland Wool, samt strikkeopskrifter til begyndere, kan du finde hos Maskefabrikken.

Kast dig ud i keramik

Det er rigtig sjovt at prøve, hvordan det føles at arbejde med ler. Hvis du øver dig i alt lave keramik og male det i flotte farver og motiver bagefter, har du altid en god gave at give til venner og familie. Du kan også skabe din helt egen unikke samling af service til køkkenet, når du er blevet mere øvet.

Lær at lave negle selv

Det kan godt være lidt pebret at få lavet negle professionelt. Overvej derfor måske at lære, hvordan man laver dem selv og spar dine penge, imens du hygger dig med at lave de flotteste negle.