Undgå frosne fingre, og få tid til din hobby

Der er mange fordele ved at være forælder. Dog er der også et par ting, som mange ville betegne som en ulempe. Det er eksempelvis de gåture med barnevognen i vinterens isnende kulde, der ikke er at foretrække, medmindre man er pakket så godt ind i tøj og overtøj, at man ikke påvirkes af vejret.

Østerbro handsker

Det er aldrig en behagelig oplevelse at være på gåtur i vintervejret og komme hjem med frosne fingre, fordi man ikke havde handsker, der var vandafvisende, eller fordi man overhovedet ikke havde vaner på. Med østerbro handsker fra kong walther kan dette problem mindskes for dit vedkommende fremover. Østerbro handsker er nemlig netop vandafvisende, hvilket vil resultere i, at uanset om de udsættes for sne eller regn, vil vandet ikke sive ind gennem handskerne og gøre dine hænder først våde og derefter frosne. Derudover er østerbro handsker helt specifikt designet til barnevognsførere. Det er en dansker, der står bag idéen, som består i, at handskerne lynes fast til barnevognen. Når de er lynet fast dertil, er det pludselig en fiks sag at putte sutten tilbage i barnets mund og derefter at bakse hænderne på plads i handskerne igen. Det skal jo også helst undgås, at hænderne er fri så længe, at frosten tager over.

Tid til hobbyen

Hvis du kan komme hjem fra gåturen med barn i barnevogn uden at skulle optø dine hænder, fordi du har købt de rette handsker, er der endelig tid til at slappe af med en hobby. Det kan eksempelvis være, at du nyder at læse en god bog sådan en mørk og rolig vintereftermiddag. Det er ikke nemt med fingre, der ikke kan mærkes, men med østerbro handsker er dette jo heller intet problem længere. Dem vil du dermed sætte pris på at have indkøbt, når du sidder og længes efter at læse.