Reachtrucken – at ”række ud” får pludselig en helt ny mening!

Reachtrucken – at ”række ud” får pludselig en helt ny mening!

Reachtrucken er en bestemt slags gaffeltruck, der er bestemt, designet og skræddersyet til et helt særligt slags arbejde. Og måske du kan gætte dens særlige funktion. Kig på navnet og overvej det et øjeblik. Reachtrucken er i stand til at ”række” (som er oversættelsen fra engelsk af ”reach”). ”Række imod hvad?” Ja, den kan række op imod de ting, som ligger på hylderne. ”Jamen, kan alle gaffeltrucks da ikke dette?” kunne man indvende (og dette kunne da også ligne en retfærdig og plausibel modsigelse). For jo, dette er selvfølgelig rigtigt. Men… Reachtrucken er i stand til at række på en særlig måde. Den er i stand til at række op imod de ting, der står højt oppe på hylder i visse lageres smalle gange. For reachtrucken er nemlig en mindre og mere agil version af den mere konventionelle gaffeltruck, der med sin ”klodsede” beskaffenhed slet, slet ikke ville være manøvredygtig på sådanne lagere, ja, en truck, som endda med sit omfangsrige ”korpus” nok ville vælte disse hylder. Nej, på sådanne lagere skal der noget andet til. En reachtruck skal der til. Dét, reachtrucken er skræddersyet og designet til, er nemlig netop dette. Med sit smallere ”korpus” kan den komme rundt på meget mindre plads end andre større trucks. Og den kan sagtens, sagtens komme rundt om de trange og smalle hjørner. ”Frygt ej, når jeg betjener dig,” siger reachtrucken med et smil på dets maskinelle og olierede læbe. Om reachtrucken har nok power og muskelstyrke, skal man heller ikke frygte. Reachtrucken har de nødvendige kræfter til at varetage de funktioner, som den er tiltænkt til at skulle varetage.

Reachtrucken – dens mange forskellige konfigurationer

Reachtrucken er ikke kun agil i sin funktion, men også i måden, som truckføreren kan udføre denne funktion på. Reachtruckens førerhus er nemlig justerbart. Hvilken indstilling, man skal vælge, afhænger af det arbejde, som man skal udføre, og den stilling som man som fører finder mest behagelig. Der findes endda masser af sådanne indstillinger, som i fagsprog kaldes for konfigurationer. Faktisk findes der så mange konfigurationer, at dets antal løber op over 100 tilfælde. Det er immervæk mange! ”Så du fortæller mig, at den enkelte truck kan konfigureres på 100 forskellige måder? Dette lyder godt nok usandsynligt!” siger du måske. Og du har selvfølgelig ret. Hver enkelt reachtruck har selvfølgelig ikke 100 forskellige indstillinger. Men betragtet som ét hele, som én type truck, forefindes der over 100 forskellige konfigurationer.

Reachtrucken – find det ekstra ”guld” på lageret

Reachtrucken er i stand til at grave ”guld” op. Billedlig talt. For hvis du er udfordret med pladsen på dit lager, så behøver du ikke, som du måske i din mulige eftertænksomhed desangående kunne have overvejet, at enten udvide selvsamme lager eller endda spendere flere penge på at leje/købe et nyt. Ved købet af denne lille finurlige truck kan du i stedet købe højere hylder, som du kan tættere rykke sammen end dine tidligere, og dermed får du masser af ny lagerplads. Bare ved at købe en ny truck.