SUP board til alle niveauer

Der findes efterhånden rigtig mange forskellige typer SUP boards på markedet. Pludselig kan de købes alle steder og i alle prisklasser. Du kan gå i nærmeste byggemarked, hvor du køber trillebøre og fuglekasse og købe et board uden spørgsmål. Det kan være udmærket til små børn, som vil plaske i vandkanten, men ønsker du et SUP board, som kan bruges i flere år og tilmed af hele familien, skal du se efter et SUP board fra et af de anerkendte mærker som konstant udvikler på konstruktionen og balanceevnen.

Boards til nybegynderen

Udfordringen ved de billige SUP boards er, at de ikke er konstrueret til at være holdbare og skabe gode oplevelser hos folk. De er billigt konstrueret i billige materialer blandinger og samtidigt har de høj tendens til at have et såkaldt ‘svaj’ på midten, når man står på det. Som nybegynder betyder det, at man står på et board som svajer på midten og flere nævner, at det næsten kan føltes som at stå på en hoppebold. Et SUP board skal være stift og jo mindre det svajer, des nemmere er det at balancere på. Jo stivere et sup board er, des nemmere vil det være at surfe på og skabe fremdrift ved hurtige paddle tag. Derfor skal man altid overveje at investere i et brand, som kan stå inde for kvaliteten, konstruktion og holdbarhed i SUP boardet. Alle SURFMORE boards er fremstillet i en dobbeltlags MSL konstruktion. Dette er din tryg- og sikkerhed for at få et board som er fremstillet i højeste kvalitet og konstruktion.

SURFMORE er skabt, udviklet og designet af danske surfere. SUP boards fra SURFMORE differentierer sig ved, at alle boards er designet til begyndere og øvede, men med udgangspunkt i at være de bedste på markedet når det kommer til kvalitet, konstruktion og brugervenlighed. Udstyret er designet til at blive brugt år efter år og målet er, at alle skal kunne balancere og surfe på et board efter bare få minutter på vandet. Alle boards er designet med udgangspunkt i at hele familien skal kunne bruge udstyret efter behov og niveau. Brugervenligheden er i højsædet og det samme er introduktionen til udstyret. Pumpe, finne og paddle skal kunne klargøres og være på vandet i løbet af få minutter uden spørgsmålstegn eller tvivl. Det er en del af det overordnet succeskritere for SURFMORE.

SUP boards til eksperten

Hvor skal SUP boardet bruges? Det er vigtigt at overveje, om du skal have dit SUP board med i bilen, så du altid kan kan pumpe det op og tage på vandet – uanset hvor du befinder dig. Det kan være i sommerhuset, i kanalen, den lokale sø eller en hurtig tur på vandet efter arbejde. Et oppusteligt SUP board vil være hurtigt, nemt og bekvemt at have liggende i bilen, sammenlignet med et fast board, også kaldet hard board. Hvis du omvendt ønsker at have et board liggende i sommerhuset som fast inventar, vil du godt kunne tage til overvejelse at investere i et såkaldt hardboard, da du ikke skal bekymre dig om at pumpe boardet op og slæbe rundt på det.

Langt de fleste skal købe et board som skal bruges til fritid. Det er oftest et af de klassiske allround board, som har en god bredde til begyndere, øvede og størstedelen af familien. Allround boardet er et oplagt valg, da det passer til familien, forældre, børn, og så giver det samtidig mulighed for mange timers plask og leg i vandet. Vil du tage på længere ture, kan et allround SUP board også fint bruges til oppakning med rygsæk og tasker.

Klik her og lær meget mere om de forskellige SUP board modeller.