Få styr på alt staldinventar til kvæg

Det kræver rigtig meget udstyr at have kvæg, og det kan være nemt at miste overblikket. Derfor er det en fordel af finde en forhandler, som har alle de produkter, du har brug for som kvægejer.

Drikkesystemer, foderborder, gummimåtter, kobørster, skillerum, staldmadrasser, osv. Det er bare nogle få eksempler på de mange forskellige produkter, det kræver at have kvæg. Hos Dan Egtved forhandler de alle disse produkter samt mange flere indenfor staldinventar til kvæg, hvilket gør det nemt for dig som kvægejer at finde lige præcis de produkter, som du har brug for. Afhængig af hvilket slags kvæg du ejer, kan behovet for disse produkter og deres specifikationer variere, og derfor kan det være ekstra behjælpeligt, at have et stort udvalg samlet på et sted. Når du har alle de rigtige produkter indenfor staldinventar til kvæg, vil du opleve, at de sammen bidrager til, at hverdagen går meget nemmere. Derudover kan der være fordele i eksempelvis øget effektivitet hos malkekøer, hvis du har det optimale staldinventar til kvæg. Klik på linket ovenfor for at få styr på dit staldinventar til kvæg i dag.

Sundhed til dine køer med en kobørste

En kobørste er et ret relevant redskab at have, når du ejer kvæg, og det kan have større indflydelse, end de fleste skulle tro. Det er en åbenlys fordel ved kobørster, at de kan hjælpe til at holde køerne rene. En kobørste er specielt hjælpsom til at klø koen på de steder, hvor den ikke så nemt kan komme til at klø sig selv. Derudover har kobørster faktisk også en anden funktion. Det øger nemlig blodcirkulationen, når koen børstes, hvilket er med til at forbedre koens produktions af mælk. Kobørster findes i mange former og størrelser, og de findes også både som manuelle og automatiske. Du kan finde et stort udvalg af kobørster ved at klikke på linket ovenover.