Gør din indretning kreativ

Mangler du også lige det ekstra i dit hjem? Måske er der en tom væg, eller et kedeligt hjørne? Det kan endda være en tom plads under trappen, der enten ikke bliver brugt, eller bliver brugt til kedelig opbevaring. Læs med her, og få fifs til en lidt sjovere indretning.

Nipsting

Du kan næsten gå ind i alle butikker, hvis du har et ønske om at finde nipsting til dit hjem. Det kan være alt fra små potteplanter til billedrammer og træfigurer. Du kan også gå på jagt og finde de nyeste produkttrends online. Hvis du kigger op fra skærmen, kan du helt sikkert finde nøgne steder i indretningen, hvor der er plads til lidt nips og farve. Det betyder ikke, at rummet skal overfyldes, men det ville være en mulighed, at tilføje lidt her og der, hvis det mangler i rummet.

Farve

Farve kan også komme fra andet end de små nips. Et smut i en møbelforretning kan give indsigt i alle de forskellige muligheder inden for ting som sengetøj og pudebetræk. Hvis stuen for eksempel mangler lidt farve, så er det en mulighed at købe farvede puder til sofaen, eller anskaffe nogle farvede tæpper. Det er ikke det store, men det giver alligevel lidt ekstra farvespil til rummet. Lidt grønne planter kan i mange tilfælde også gøre underværker.

Vær kreativ!

Du kan også være kreativ uden at købe noget. Det kunne for eksempel være ved at plukke og tørre nogle blomster, og putte dem i en ramme. Det kunne også være ved at hænge børnenes tegninger op, eller ved at male en væg. Der er faktisk rigtigt meget man kan gøre med meget få eller ingen købte materialer. Du kan også tænke helt ud ad boksen, og male nogle af møblerne du allerede har. Måske kunne spisebordsstolene trænge til en omgang grøn maling? Eller sofabordet?