5 fordele ved brug af stillads til dit næste projekt

stillads-carl-ras

Større område

Stillads er en type af arbejdsplatform, der normalt består af en række vertikale stolper og tværgående spær, der er forbundet med hinanden. Stilladser er normalt bygget af træ, stål eller aluminium, og de fleste stilladser har en række trapper eller en elevator til at hjælpe med at komme til de ønskede højder.

Stilladser er ofte den bedste løsning, når der skal arbejdes på høje bygninger eller andre steder, hvor det ikke er muligt at bruge en almindelig stige. Stilladser giver også mulighed for at arbejde over et større område, end hvis du blot stod på en stige, og dette kan være en stor fordel, hvis der skal udføres arbejde på flere forskellige steder på én gang.

Mere sikkert

Stillads giver en mere sikker arbejdsplads, da man står på en fast platform. Dette gør det muligt at have færre ulykker, da man ikke risikerer at falde ned fra sin arbejdsplads.

Maling og værktøj lige ved hånden

Det er muligt at stille maling og værktøj på stilladset, så man har det lige ved hånden. Dette gør det nemmere at arbejde på stilladset, da man ikke skal gå frem og tilbage for at hente det, man har brug for.

Stillads med hjul

Rullestillads er en type stillads, der er beregnet til at blive flyttet rundt på en arbejdsplads. Dette gøres ved hjælp af hjul, der er monteret på stilladset, så det kan nemt flyttes til de steder, hvor der skal arbejdes. Rullestilladser er typisk mindre end faste stilladser, og de er ofte udstyret med en platform, der gør det muligt for brugeren at arbejde på stilladset.

Du er mere mobil

En rullestillads giver dig en større flade at bevæge dig på, hvilket i langt de fleste tilfælde gør opgaven meget nemmere, end hvis du stod på en stige. Rullestilladser findes i mange forskellige størrelser og former, så der er helt sikkert et der passer til netop din opgave.

Køb stillads idag

Når du skal købe stillads, er det vigtigt at du overvejer hvilket materiale stilladset skal være lavet af. Aluminium er f.eks. et letvægtsmateriale, men det er også en smule dyrere. Stål er et andet populært materiale til stilladser, da det er stærkt og holdbart, men det er også tungere og derfor ikke så let at flytte rundt på.

Du skal også overveje hvilken størrelse stilladset skal være. Skal det være et mindre stillads til at male en væg eller skal det være et større stillads til at renovere taget? Husk også at tænke på hvor mange personer der skal kunne arbejde på stilladset samtidigt.

Når du har overvejet disse ting, er det tid til at kigge på de forskellige typer stilladser på markedet. Det kan være en god idé at tage et kig på nogle af de online butikker, da de ofte har et større udvalg. Sammenlign priser og læs anmeldelser af de forskellige stilladser, inden du beslutter dig for hvilket stillads du vil købe.