Kreative opgraderinger af dit hjem

Der er mange måder, man kan gøre sit hjem flot og personligt på, der ikke kræver meget mere end dig selv, et par redskaber og en masse guf fra din kreative hjerne. Det er fedt at føle, man har sat sit personlige præg på noget. Og især i ens hjem, hvor man færdes størstedelen af tiden.

Men hvordan gør man lige? Det kan godt være svært lige at tænke sig frem til, hvordan man personliggør sit hjem. Heldigvis for dig er du kommet til det helt rigtige sted. Her kommer nogle ideer til at give dit hjem ekstra personlighed.

Frem med penslen

Har du nogle gamle spisebordsstole af træ stående, der godt kunne trænge til en gang maling, og har du ikke lyst til at købe nogle nye, også selvom der findes et kæmpestort udvalg af flotte spisebordsstole derude. Klik her og få inspiration. Også selvom, du ikke er på udkig efter nye stole, så kan du få inspiration til, hvad du kan gøre for at forny dem, du allerede har.

En ide er at male stolene selv. Du kan gøre dem ekstra personlige ved at male fine mønstre eller motiver på stolen. Og det gælder ikke kun dine stole. Også dit spisebord, din bogreol eller noget helt tredje kan du gøre flot og helt dit eget med en gang maling i flotte farver og mønstre.

Hjemmelavet vægkunst

De fleste har kunst hængende på væggene. Har du nogle gamle tegninger fra børnehaven liggende for eksempel, så smæk dem op på væggen. Det kan virkelig hjælpe på at gøre dit hjem personligt. Du kan også vælge at male direkte på væggen. Vælg et lille område på en væg og inviter din familie og nærmeste venner til at male et lille motiv. På den måde kan du altid mindes al den kærlighed, der er i dit liv.