Personliggør din virksomhed med visuel synlighed

Når det kommer til at have en virksomhed og synlighed, så kan man næsten ikke gøre for lidt. Synlighed kan være afgørende for, om I klarer den og overlever. Derfor kan man også gå ned i selv den mindste detalje for at optimere. Har I fx overvejet at få jeres logo på forskellige ting?

På Letusprint.dk finder du en masse forskellige muligheder for at kunne personliggøre mange ting, så de passer til netop jeres virksomhed. Klik ind og se mulighederne, og overvej, om I bør skifte noget af det ud, I har, så I automatisk kan gøre gratis reklame med det i stedet.

Tape til fx pakker

I kan få tape med logo, så alle de pakker, I afsender, automatisk vil reklamere for jeres virksomhed udadtil. Det er en smart måde hele tiden at gøre opmærksom på jer selv under hele forsendelsesforløbet. Bare tænk på, hvor ofte du selv har stået på posthuset og lagt mærke til, hvor andre menneskers pakker kommer fra – fx på grund af logo på tape eller papkasser. Det er en smart måde at skabe synlighed på, og så kan I pludselig nå ud til mange flere. Det smarte er, at det kører helt af sig selv.

Krus og andet inventar

I kan også få forskelligt inventar med jeres logo på. Fx krus, som I sikkert benytter hver eneste dag. Der er flere muligheder, og hvis I er meget populære, kan det jo også sælges som merchandise eller udloddes i konkurrencer til jeres kunder eller fans. Det er i hvert fald smart at skabe en sammenhæng mellem tingene, så I skaber en fælles bevidsthed om, at det, der tilhører virksomheden, er der logo på.

Der findes flere forskellige muligheder for inventar med logo, så det er næsten kun fantasien, der begrænser jer.

Kuglepenne og andre redskaber

Kuglepenne er en af de ting, der er allermest populær, når det kommer til logoer fra virksomheder. En hvilken som helst virksomhed med respekt for sig selv vil have en kæmpe pose fyldt med kuglepenne. Så er der altid en kuglepen klar, når den nuværende ikke kan mere. Og så er der også altid en kuglepen at kunne lægge med eller give kunder og samarbejdspartnere.