Mangler du et nyt projekt? Giv din garage en make-over

Foretrækker du altid at have gang i et eller andet kreativt projekt i dit hjem eller have? Det er rart hele tiden at føle, at du forbedrer din bolig med diverse projekter.

Hvis du er løbet tør for projekter, skal du overveje at give din garage en make-over. Det er nemlig ofte sådan et rum, der bliver overset.

Skift din garageport

Det er en god idé først og fremmest at se på, om der er noget i din garage, der trænger til at blive skiftet ud. Det kan f.eks. være, at din garageport er gammelt og slidt. Det er et lidt større projekt, men til gengæld er det sådan noget, du bliver rigtig glad for efterfølgende.

En garageport kommer i rigtig mange forskellige designs og farver. Der findes f.eks. både en rulleport og en vippeport. Derfor handler det om at finde ud af, hvad du foretrækker. Køb rulleport her.

Lav et overskueligt reolsystem

Er din garage også sådan et sted, hvor du lægger alle de ting hen, som ikke har nogen anden plads? Så kender du garanteret til, at der rigtig hurtigt bliver rodet. Derfor er det en rigtig god idé at lave et overskueligt reolsystem, der giver dig mulighed for at skabe et godt system i dine ting.

Det er en fordel med et reolsystem, hvor der er mange hylder og samtidig plads til nogle kasser f.eks. På den måde kan du nemlig inddele alle dine ting i kasser, så de er nemme at finde.

Mal din garage indvendigt

Hvis din garage er blevet kedelig at kigge på indvendigt, så skal du overveje at male den. Der er som regel forholdsvis mørkt i en garage, så det er en fordel med en lys farve, der lyser din garage op. Det giver den et friskt pust, når du maler den.