Renovering af gamle møbler: Sådan kommer du i gang

Kan du godt lide at være kreativ, er du lidt af en gør-det-selv-entusiast, og foretrækker du at have gang i projekter hele tiden? Så er renovering af gamle møbler en oplagt hobby for dig. Det er blevet yderst populært at opsnuse antikke fund, der kan renoveres og pifte ethvert moderne hjem op. I denne guide får du en række gode råd til at komme godt i gang med denne hobby.

Find gamle møbler i genbrugen

Først og fremmest skal du finde et genbrugsmøbel, som du har lyst til at renovere. Det er oplagt at tage en tur i din nærmeste genbrug for at finde et velegnet møbel. Finder du ikke noget i genbrugen, kan du også undersøge udvalget på salgssider såsom GulogGratis, Den Blå Avis eller Facebooks markedsplads. Her er der også stor chance for at finde nogle unikke fund.

Det vigtigste er, at du køber møbler, du ser et reelt potentiale i. Visualisér gerne mulighederne for dig. Således undgår du også at foretage det ene fejlkøb efter det andet.

Klik de fornødne materialer hjem til renoveringen

Når du har fundet det møbel, du godt kunne tænke dig at renovere, så skal du i gang med at renovere. Det kræver, at du har de fornødne materialer såsom sandpapir, slibemaskine, maling og så videre.

Er dit internet langsomt, og tager det en krig at klikke materialerne hjem, eller er forbindelsen ustabil? Så brug migogaalborg.dks sammenligning til at finde det bedste bredbånd, der passer til dig og dine behov.

Sælg, behold eller giv videre – det er op til dig

Når møblet er færdigrenoveret, skal du beslutte dig for, om du vil prøve at sælge det og dermed tjene en skilling på møblet. Du kan også beholde møblet selv, hvis du har forelsket dig i det endelige resultat. Alternativt kan du også give møblet videre helt og aldeles gratis.