Skab dine egne smykker og udtryk din personlige stil

En persons valg af smykker kan fortælle meget om dem. Har de selv lavet smykkerne, er dette i endnu højere grad rigtigt. Her er der nemlig for alvor mulighed for at udfolde sig kreativt, også når det kommer til personlig stil. Vælg for eksempel de helt rette perler og teknikker til dine DIY smykker.

Valget af teknik og perler afhænger af din stil

Processen med at vælge materialer og fremgangsmåder er en stor del af det at lave smykke. Ofte er dette mindst lige så sjovt og givende som reelt at sidde med processen i hænderne. Er du i tvivl om, hvad du skal benytte af fremgangsmåder, kan du for eksempel tage udgangspunkt i følgende liste over perler:

  • Charms og vedhæng kan bruges til mange typer af smykker, for eksempel ofte øreringe og halskæder. Typiske er disse den centrale del ad udseende for smykket.

  • Glasperler og akrylperler bruges i mange sammenhænge, for eksempel ofte til halskæder og armbånd. Her kan du være kreativ med alverdens sammensætninger, og for eksempel også prøver kræfter med at knytte eller benytte macrame-teknikker.

  • Træperler er til dig, der godt kan lide de flotte former, farver og mønstre på disse.

  • Benyt også gerne DIY-kits med perler, så du har et komplet sæt og nemt kan gå i gang med at udforske smykke-universet.

Hjemmelavede DIY smykker kan også være den perfekte gave

At give hjemmelavede smykker i gave kan også noget helt særligt. Oplev for eksempel glæden på modtagerens ansigt når de finder ud af, at du helt selv har lavet det i et forsøg på at fange netop deres stil.

Nogle vælger også at lave gaver på bestilling. På den måde kan modtageren selv ønske en række perler og teknikker, så du kan være helt sikker på at ramme plet i netop deres smag.